Licht op je Essentie - What’s in a name?

Veel, zo blijkt enkele jaren later. 

Toen ik 2017 startte met mijn praktijk “Licht op je Essentie” kwam ik al vrij snel bij die naam, en,  hoewel ik er in het begin niet altijd 100% achter stond,  bleef ik deze wel behouden. 

Mijn mentale riep me zelfs af en toe van: “Goh, die naam is echt niet commercieel, of ‘dat bekt niet lekker’” en ook naar de buitenwereld en mijn klanten, liet ik mijn twijfel soms merken. 

Echter, doorheen de jaren begon de naam mij wel meer en meer te passen.
Het voelde dus dat de naam er eerst was en dat ik er stilletjes naar toe groeide.

Toen in 2019 het logo daar nog bij kwam , ontworpen door mijn jongste zoon en creatief bijgestaan door mezelf en mijn oudste zoon, co-creatie dus, werd het pas helemaal op mijn lijf geschreven!

Ik begon stilletjes aan fier te worden op wat de naam en het logo uitstraalde, op wie de persoon was die daarachter staat, op wat het eigenlijk wil betekenen; voor mezelf en voor mijn klanten.

Licht op je Essentie wil echt naar de Essentie gaan, werpt een licht op de Essentie, jouw Essentie. Geen omwegen, maar vrij snel naar de kern gaan op wat jij op dat moment nodig hebt. En uit ervaring weet ik dat dit zeer verrijkend en verruimend kan werken. 

Nu, zoveel jaren later, wanneer ik er eindelijk helemaal kan staan, kan ik ook achter de naam “Licht op je Essentie” staan, het kloppend hart van mijn praktijk, het Licht van mijn Essentie! 

En kan ik terecht zeggen: “ Ik ben er fier op en ik hou ervan met gans mijn hart en zet het beetje bij beetje de wereld in” - Het Licht op je Essentie mag meer en meer gaan stralen. 

Dankjewel aan jullie allemaal die er mee vorm aan geven!

Ik wens jullie, van harte, een Licht op je Essentieook in 2023!