Zomerse Workshops

CONTACT MAKEN MET JE GIDS

 Wat zijn gidsen en hoe maak je er contact mee?

 Wat is het verschil tussen engelen en gidsen en hoe vraag  ik ze om hulp?

 Door het leren contact te maken met je gids(en) kan je meer in balans geraken,                                             meer vreugde ervaren en zelfstandiger en geïnspireerder gaan leven. 

Tijdens deze namiddag bied ik antwoord op deze en andere vragen.

We leren het helemaal stil te maken om zo in contact te komen met onze gids

Wanneer: NIEUWE DATA VOLGT

                                   

REIKI I

1e graad inwijding  (volgens Usui system - Met certificaat )

Ben je nieuwsgierig naar de ware kracht die je in je hebt en hoe deze kracht bij jezelf in te zetten om zo de balans tussen lichaam en geest in evenwicht te brengen en jouw zelfgenezend vermogen te activeren? Dan is Reiki eerste inwijding iets voor jou!

Reiki 1 bestaat uit 4 afstemmingen/inwijdingen waardoor je steeds verbonden blijft met de liefdevolle kracht van reiki. Het Licht-gehalte in je chakra’s, auralagen en lichaamscellen wordt verhoogd en dit volgens je eigen evolutieproces en datgene wat je aankan.

Wanneer: NIEUWE DATA VOLGT of Vraag je één op één inwijding aan Mail Me

Bijdrage: € 224   (bundel, koffie, thee en versnapering inbegrepen)


WORKSHOP NUMEROLOGIE

Via numerologie krijg je beter zicht op wat je uitdagingen zijn , maar ook, wat de tendens is op jouw pad en toekomst. Vaak ziet men in het leven bepaalde thema’s heel duidelijk telkens opnieuw opduiken, wat duidelijke tendensen zichtbaar maakt in het leven en de weg van het leven.

We gaan die dag zelf aan de slag met numerologie en leren de betekenis en kracht van elke letter en nemen een kijkje op wat 2023 voor jou in petto heeft.

Wanneer: NIEUWE DATA VOLGT

Bijdrage: € 150  (bundel, koffie, thee en versnapering inbegrepen)



WERKEN MET DE AKASHA KRONIEKEN  

Het archief van de ziel

Samen op ontdekking naar het archief waar alle gebeurtenissen die ooit hebben plaatsgevonden; elke gedachte en emotie die er ooit was, bewaard worden namelijk: Het Astraal licht of de Akasha kronieken genaamd. 

We stemmen ons af op deze energie en gaan op zoek naar antwoorden in menselijke en begrijpelijke taal.

Wanneer: Nieuwe data volgt.

 

                                                                                                

OPLEIDING AURA & CHAKRA  READER EN HEALER

2-jarige opleiding

Tijdens het eerste jaar: 🏵 wordt de focus voornamelijk op jezelf gelegd; zichzelf leren kennen op alle vlakken en op lagen (multidimensionaal).  Gaan we dieper in op het bewustzijn (persoonlijk en universeel) en leren deze te zuiveren, ontwikkelen we onze intuïtie en leren we kijken doorheen de sluiers om zo ons oorspronkelijk licht te herinneren. 


Tijdens het tweede jaar: 🏵 ligt de focus voornamelijk op het praktische gedeelte voor het zien en voelen van de chakra's en de aura, leren we deze te balanceren, repareren en activeren en oefenen we om deze afzonderlijk, laag per laag te gaan helen.  


Start 19/09/2023    VOLZET  

Had je interesse in deze opleiding, stuur dan een mail naar : lichtopjeessentie@gmail.com en ik hou je op de hoogte wanneer er een nieuwe groep start.

heidi louagie